ESELL; BELI SHAKLEE SECARA ONLINE DENGAN MUDAH

Sekarang Shaklee dah launch sistem baru untuk pengguna-pengguna Shaklee beli produk secara online dengan mudah. Dengan kata lain, tak perlu lagi dah nak cari pengedar, nak call, nak wassap setiap kali nak buat pembelian..Cuma perlu klik pada link yang diberikan, pastu anda akan dibawa ke laman web Shaklee untuk order dan buat bayaran. Lebih mudah dan resit turut disediakan. Sistem tersebut dinamakan sebagai ESELL....


beli shaklee


Kelebihan menggunakan ESELL

Sistem ESELL ni akan memudahkan anda untuk beli produk Shaklee. Sama lebih kurang macam beli barang kat kedai online lain. Pilih, tentukan kuantiti, buat bayaran dan dalam masa 3-5 barang akan sampai ke tangan anda.

Tak perlu hubungi pengedar Shaklee. Contohnya jika anda sedang melayari blog saya ni, pastu berminat nak beli vitamin untuk bakar lemak iaitu Lecithin dan Omega Guard, jadi anda hanya perlu klik pada link yang saya sediakan dan terus akan dibawa ke laman web Shaklee untuk order...

Lagi, tak perlu no ID atau jadi ahli untuk order menggunakan ESELL ni..sapa2 pun boleh. Harga yang digunakan adalah harga retail. Tapi jika ada yang berminat nak jadi ahli dan dapatkan harga ahli takde masalah, jom hubungi saya..

Camana nak guna ESELL

Saya akan tunjukkan step-by-step untuk beli produk Shaklee

1. Dalam setiap entry saya akan sertakan link untuk order produk. Klik pada link tersebut.

beli shaklee


2. Kemudian anda akan dibawa ke laman web Shaklee. Skrol ke bawah dan klik pada 'Agree' dan klik butang Next.

beli shaklee



3. Pilih kuantiti yang anda nak, jangan lupa klik pada butang update. Seterusnya klik pada butang 'Checkout'

beli shaklee



4. Isi maklumat dan alamat penghantaran yang betul dan klik 'Continue'

beli shaklee



5. Senarai barang yang telah anda pilih tadi dipaparkan berserta jumlah bayaran termasuk yuran pos.

beli shaklee



6. Anda akan diminta masukkan maklumat bayaran dan seterusnya klik pada butang 'Proceed for payment'

beli shaklee



7. Seterusnya bayaran anda akan diproses dan apabila telah complete akan terima pengesahan yang boleh diprint sebagai resit. Resit ini juga akan dihantar ke alamat emel yang anda masukkan sebelum ini. Macam ni lah rupa dia resit dari Shaklee...

beli shaklee


So, lepas ni cuma perlu tunggu dalam 4-5 hari bekerja dan vitamin anda akan sampai ke tangan anda..

Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi saya

~~> Jana Hazana (ID 908814)
~~> 0173125484
~~> janahazana@gmail.com


No comments:

Post a Comment

Disclaimer

Segala testimoni yang dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh atau menganalisa apa jua penyakit/masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang berkaitan.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...